OM MATERIALET

Granitops er et kompositt basert på naturlige mineraler (ATH), som kombineres med polyesterharpiks.

Materialet gir produktene elegant utseende av granitt og gode bruk og pleieegenskaper. Dette materialet er produsert i Latvia, men grunnlaget for produksjonsteknologi har blitt skapet i USA. 15 års erfaring med produksjon har gjort det mulig for oss å forbedre de visuelle og praktiske egenskapene til dette materialet.

Ingen splittede områder

Granitops produkter lages i forskjellige former og størrelse som allerede er i prosessen av produksjon lages som monolitiske konstruksjoner. Det bidrar til å sikre den høyverdige estetiske verdien av sluttproduktet og gir også gode overflatepleieegenskaper.

Ubegrenset fargealternativer

Det er mulig å lage kunstig steinoverflate i hvilken som helst fargetone, i henhold til dine ønsker eller utvalg (fliser, veggmaling, møbler, detaljer osv.). Du trenger ikke å justere interiørdesignet for forhåndsdefinerte overflatefargepaletter.

Hermetisk belegg

Produktene er dekket med kunstig steinbelegg fra alle sider og kanter.

Eventuelle former

Granitops materialets opprinnelige konsistens er flytende. Det muliggjør produksjon av enhver form for produkter, og gir dermed muligheten til å realisere forskjeligge designløsninger.

  EGENSKAPER  

Overflatene er vanntette

Granitops kan ikke svulme overflaten fordi de ikke har spleis. Grundingen er fullstendig (også i kutt og boringer, hvis overflatene er installert av våre håndverkere) dekket av et vanntett kunstig steinlag.

Varmebestandighet

Kjøkkenflater tåler varmen opptil 90 ° C (midlertidig opptil 120 ° C). Hvis det er behov for høyere varmebestandighet (for eksempel spesielle, varige varmeforsyningsretter), de anbefales å innlage rustfritte stålstenger i overflaten.

Kjemisk motstand

Benkeplater er kjemisk resistente mot alle kjemikalier og laboratoriekjemikalier. Inkludert kaffe, juice, vin, etc. Flekkene kan lett fjernes fra overflaten. Materialet er lett å vedlikeholde.

Slitesterk og støtmotstandig

Kjøkkenflatene har god støtmotstand. Hvis virkningen ikke rammes av en skarp gjenstand og man bruker en kjøkkenrett for kutting og flipping av produkter, så har kjøkkenflatene en lang levetid. Hvis under bruk er overflaten skadet, kan den repareres og overflatene blir fullstendig restaurert.

  GARANTI  

Garanti for alle overflateprodukter – 5 år, i offentlige tjenester – 2 år
Materiell garanti – 25 år
Granitops materiale er sertifisert