FARGER

Ubegrenset fargevalg

Kunstige granittfargefelt til Granitops er ubegrenset – de kan bestilles i utallige variasjoner med forskjellige bøter og nyanser. Hele tiden legger vi til nye farher til standardpaletter, så antall toner er ubegrenset og kan skreddersys til spesifikasjonene til hver ordre og til kundens ønsker.

Hvordan blandes farger med prøve ?

Hvis det er noen del i ditt interiør som trenger en overflate som ligner fargetonen, så vil vi matche fargen på prøven. Det kan være både en flis, en fasade av skapene, en veggfarge, etc. Vi produserer en spesiell fargeprøve som er skreddersydd for hver kunde individuelt.

Mattet eller polert

Overflaten i den klassiske ytelsen er matt, men den kan også være briljant polert.

Flerefarget

Med Granitops-materiale er det mulig å kombinere flere fargepynt i en enkelt artikkel for å danne en farget overflate uten ledd. For eksempel er det mulig å lage en merkevare eller en produktlogo fra en kunstig stein, etc.

Materialeinnredningsserie – ECO, CLASSIC og ELEGANT

Vi har utviklet tre granitops innredningslinjer.

Alle partier bruker det samme materialet i henhold til kvalitet, fabrikasjon og tekniske egenskaper. De største forskjellene mellom typene er størrelsen på dekorative korn og de glitrende elementene i de forskjellige farger.

  ECO serien  

Innredningen omfatter kun materiale med små partikler.

  CLASSIC serien  

Innredningen omfatter materialer med middels og små partikler, samt muligheten til å velge partikler i en tone.

  ELEGANT serien  

Innredningen omfatter materialer med store, mellomstore og små partikler, samt glitrende elementer av forskjellige farger.